Som florist med verksted i Gjøvik, jobber vi med blomster på bestilling og leverer til alle typer anledninger til privatpersoner og bedrifter i Mjøsregionen, Gudbrandsdalen og Oslo. Kontakt meg for en prat om ditt arrangement, det seg være bryllup, et siste farvel, konserter, eller romdekorering til resepsjon eller kontorbygg.

Ønsker du å dekorere utgangspartiet i hagen din med en flott botanisk bue, å dekorere lysekrona med blomster og grener som flommer utover selskapslokalet, eller å få frem en personlighet i kirkerommet – da er jeg rett kvinne for jobben. Ta kontakt så skredersyr vi den perfekte løsningen for deg.

Priser

Å ha et verksted i motsetning til et utsalgssted gjør at jeg kan holde prisene svært konkurransedyktige. Jeg kjøper inn blomster kun til ditt arrangement og da får du alltid håndplukkede friske og søvnige blomster rett fra leverandør.

Levering

Vi vil personlig levere alle blomster og montere installasjoner. Det er gjerne den siste finishen som utgjør en stor forskjell, om det er sette blomster på bordene, pynte kirka, sette i brystbuketten til nervøs brudgom, eller vise bruden hvordan brudearbeidet holdes pent. Din viktige begivenhet og min botaniske kunnskap gir økt sanseopplevelse.

Brud

Livets viktigste begivenhet. Første møte er gratis, og vi møtes gjerne i Showroom i Nedre Torvgate 10.  Vi kan chatte og kommunisere over mail, fb, sms og telefon. Slik bistår og rådfører vi dere i alle store og små blomsterspørsmål på vei frem til bryllupsdagen.

 

Bryllup

Vi tilbyr alt av blomsterarbeid, og lager gjerne noe helt spesielt til deg med kunstnerisk innslag.

Jeg anbefaler et totalbudsjett på blomster på ca. kr. 200,- per gjest som en tommelfingerregel, som inkl. brudebukett, brystbukett, brudepiker og borddekorasjoner. Kirkepynt som trapp, midtgang, alter og bilpynt kommer utenom.

 

Et siste farvel

Å minnes den kjære avdøde på en personlig måte i kirken.

Blomster er en vakker siste hilsen fra kjære familiemedlemmer og venner. En stor og flott blomsterhilsen fra de nærmeste på kisten og ved alteret som vil gjøre minnestunden sterk og rørende. Dekoren er laget med utgangspunkt i personlighet og livets valg av interesser og arbeid. Valg av botaniske materialer kan være hentet fra favorittstedet til vedkommende. Yndlingsblomsten og fargen er brukt.

Forestill deg.. Var solnedgangen det vakreste som fantes svever en oransje bue over kisten. Var fisking livets meditasjon så fosser det blå og grønne blomster bortover kirkegangen. Var himmelen og skyene noe vidunderlig så henger det en botanisk sky i kirkerommet. Var det orkidéer i alle vinduer, så blir det et fantastisk orkidé kreasjon på kisten. Var skogen stedet å hente energi fra, så hentes treslag derfra med løv eller granbar. Utgangspunktet er personlig og blir unikt hver gang.

Nærmeste familie

Alle i familien kontakter meg for bestilling og blir representert i helheten i den flotte dekorasjonen ved alteret. Alle får sin siste hilsen nedskrevet og opplest av presten. Familien og de nærmeste står samlet om opplevelsen i kirken, ved alteret, på kisten, på graven.

Venner og bekjente

Venner og bekjente som ønsker å gi en siste blomsterhilsen, kan velge å bli med på helheten eller noe annet personlig ved siden av, som passer til helheten. Det kan være en pute, en krans, et hjerte, en bukett. Hilsenen er personlig og produktet deles med andre venner og bekjente.