Marianne Leren Floral Design AS har kombinert Showroom og verksted i Gjøvik sentrum, og lager tilpasset blomsterdesign til deg på bestilling. Vi leverer til hele Mjøsdistriktet. Les mer om TEAM FLORAL DESIGN – Marianne og Marte!

Marianne Leren

sommerbord-44

Marianne er gründeren bak Marianne Leren Floral Design, og satset fullt ut på eget firma i 2019. Med botaniske ideer som ikke er helt A4 i vanlig blomsterbutikk, så hun muligheter i nye markeder i Innlandet. Med stort verksted og showroom i ett lokale, er det rom for å lage større bestillinger til bedrifter, enten det er til scener og konferanser, inngangsparti eller utsmykning med “grønne” interiørelementer til kontoret.

Mariannes innehar en Bachelor of Business Management fra Australia, har 7 år i reiselivsbransjen som salgssjef på et hotell, grafisk designer på hovedkontoret til hotellkjede, og prosjektleder i et PCO firma. Med service i fingertuppene og utdannelse til å tilpasse botaniske designelementer helt spesielt til hver kunde, har Floral Design fått grobunn i Gjøvik.

Av blomstrende utdannelse har Marianne Leren 3 år fra VEA – (Statens fagskole for gartnere og blomsterdekoratører). Marianne er blomsterdekoratør med disse titlene:

  • Fagtekniker i Botanisk Design
  • Fagtekniker i Eksperimentell Formgivning
  • Fagbrev med meget godt bestått
  • Mesterbrev i Blomsterdekoratørfaget

 

Marte Vorgaard

160424223_1085638815241578_5068695043592395017_n

Marte Vorgaard visste at hun skulle bli blomsterdekoratør da hun var liten, og gikk straka veien til å bli én av Norges beste dekoratører. Hun har deltatt på flere konkurranser og har medaljer å vise til. Floral Design er veldig heldige som har Marte med på laget med sine magiske blomsterdetaljer og kreativitet også innen tegning og foto! Hun har bred utdannelse fra VEA som blomsterdekoratør og innehar Fagtekniker-tittel i Eksperimentell Formgivning med Plantemateriale. Marte har Fagbrev i blomsterdekoratørfaget, og lang butikkerfaring fra Floriss CC på Gjøvik.

 

Floral Design

Av Floral Design får du god prosjektledelse, personlig service med øye for deg som kunde, verdi til ditt firma og event, og profesjonelle valg av botaniske materialer, form og farger. Vi er nøye, kreative og opptatte av at hver og én får et unikt produkt tilpasset sitt behov.

sommerbord-86Foto: Jostein Ø. Tollefsrud

Bestill blomster her!