Blomster gir en visuell opplevelse til konferansen. Blomsterkunst gir en varig lykkefølelse og publikum husker begivenheten bedre. Jeg leverer borddekor, scenedekor og overrekkelsesbuketter.

 


 

Scenedekor til Fullt Hus konferansen på Quality Hotel Strand på Gjøvik, der Marianne Aashaug i Gjøvikregionen Hadeland Ringerike inviterte til en dag med kommunikasjon i fokus. Fullt hus ble det! Scenepynten er inspirert av logoen.

IMG_20160224_190915

 


 

Sølvi Westvang, Musikk i Hedmark (Festkonsert 17. mai 2015, med Hedmarken Symfoniorkester og solister i Kirsten Flagstad-salen, Hamar kulturhus) ga meg følgende referanse:

“Vi er meget godt fornøyd med idéfase, forarbeid, montering og demontering i forbindelse med en stor konsert i Hamar kulturhus. Bestillingen vår var å få scena pynta til en stor konsert. Vi ble veldig godt fornøyd med resultatet på alle måter. Veldig godt å sette det bort til noen som kan sakene! Gode ideer ble satt ut i live på best mulig måte, og vi nøler ikke med å henvende oss hit igjen neste gang vi har behov for slite tjenester”.

IMG_20150517_141403

 


 

Å dekorere til en Flamenco konsert måtte bli rødt, stort og heftig. Resonans arrangerte konserten med Bettina Flater m/ band og flamencodanserinne på Friscena i Gjøvik Kulturhus. Effekten ble mektig med takdekor over scene og publikum, med røde greiner og opp-ned nellik fra rocke-ringer.

IMG_20160511_174434

 


 

Det var julejazz på Festiviteten-Lena med jazzduo Uri Sala på kontrabass og Ivar Farup på flygel. Scenedekoren var en enorm botanisk bue med hundrevis av lys og clematis-fnokk for å sette stemningen i salen.

2015-12-06 17.36.28-2

IMG_20151203_190503_Ron

Konferanse blomster Gjøvik, Sceneblomster Gjøvik, Scenepynt Gjøvik, Overrekkelsesbukett konferanse Gjøvik, Konferanse Lillehammer, Konferanse Hamar, Blomster til scene, Blomster til konsert, scenepynt Gjøvik, scenekunst Gjøvik, scenekunst konferanse Gjøvik