Frøholm & Leren består av interiørarkitekt MNIL Eili Frøholm Olsen i Design i sentrum og blomsterdesigner Marianne Leren. De samarbeider tverrfaglig om installasjoner og utstillingskunst.
BOOK Frøholm & Leren til unik design av messestand, interiørdekor i firmabygg, events og selskap.

I mai 2017 deltok de på den anerkjente spanske blomsterfestivalen Temps de Flors. Duoens valgte ruinen Antic Cinema Modern, en gammel kino som brant i 1988. Med konseptet TID ønsket de å understreke kontrastene i den gamle kinosalen. Med kun stålbjelker i taket er kinoen et sted der tiden ikke har stått stille. Naturen har kommet inn og tatt tilbake.
Med kinoens eksisterende arkitektur som bakteppe introduserte de resirkulerte materialer og naturlige elementer, som bambus, evighetsblomster og gamle røde løpere fra kinoen som et tegn på respekt både for naturen, og historien av bygget. Hver dag var det tydelig hvordan solen, vind og regn spilte en stor rolle i verket med å kaste skygger og å lage lyd.
IMG_6821

Les mer om prosjektet her

Med nærmere 200 utstillere hadde Temps de Flors festivalen i 2016 over 200 000 besøkende og ble i 2011 kåret av National Geographic som et av verdens topp ti destinasjoner.

IMG_6733

sdr

IMG_5837

IMG_6820